Citrien

Kinderopvang

Peuteropvang Citrien

 

Peuteropvang Citrien

Op onze peuteropvang bij speelboerderij Odila in Rotterdam groeit je kind op in de buitenlucht. Bij gro-up vinden we het belangrijk dat kinderen zoveel mogelijk buiten zijn, en bij peuteropvang Citrien komt dit mooi samen: peuteropvang in de buitenlucht!

Het boerenleven in de stad

Nadat je je kind ’s morgens hebt gebracht, gaan we even bij de pony’s kijken. Een aai over hun neus en door naar de kippenren: daar zijn vannacht kuikentjes geboren, wat lief! Gelijk even de kippen voeren, dan hebben ook zij hun ontbijt gehad. Bij peuteropvang Citrien ervaart je kind hoe het is op een boerderij: je peuter mag met de dieren spelen en het verzorgen. Een unieke ervaring, zeker in de stad.

Tellen met takken en stenen

Ook is er hier veel aandacht voor taal, rekenen en andere ontwikkelingsgebieden. Het liefst in combinatie met de natuur. Hoeveel takjes heb jij? Waarom kleuren de bladeren rood? Hoeveel eieren hebben de kippen deze week gelegd? Spelenderwijs leren de kinderen. Ook door ze te laten vertellen wat ze zien en beleven. Onze pedagogisch medewerkers ondersteunen de kinderen daarbij, zodat ze hun ervaringen met hun ouders kunnen delen na een dag vol plezier bij peuteropvang Citrien!

Klaar voor de volgende stap

Bij peuteropvang Citrien werken we met voorschoolse educatie (VE). Zo krijgt je peuter gelijk de basis mee die het nodig heeft voor de volgende stap: de basisschool.

Wil je de sfeer eens komen proeven? Maak een afspraak en kom langs, dan leidt locatiemanager Marieke je graag eens rond.

 

 

Maak jouw eigen website met JouwWeb